Nyheter

Nyhetsbrev - Maj 2022

Nytt elpris

Mot bakgrund av de högre elpriserna behöver styrelsen justera det elpris som föreningen debiterar bostadsrättsinnehavarna. Från och med 1 juni kommer elpriset som debiteras medlemmarna vara 1,30 kronor/kWh vilket är en höjning med 0,20 kronor per kWh.

Det är alltid svårt att jämföra elkostnader men baserat på statistik från SCB som avser 2021 betalar de flesta hushåll ett elpris på 1,75-2,67 kronor per kWh så föreningen har fortfarande en låg elkostnad.

 

Förnyat bredbandsavtal

Föreningen har förnyat gruppavtalet för bredband och telefoni med Tele2.  Priset är oförändrat och från och med 2022-10-01 ingår TV Bas HD som innehåller betydligt fler kanaler än vad vi har idag samt visar alla kanalerna i HD. Därtill rabatterar Tv Bas HD de medlemmar som har ännu större tv-abonnemang (ex. Tv Silver Flex och Tv Guld)

Tjänsten erbjuds med en vanlig tv-box (den som vi har idag) eller med en Tv Hub som är Tele2 senaste tv-box. Tv Hub innehåller betydligt fler funktioner än en vanlig digital-tv-box och kan närmast liknas vid en Apple-Tv där både streamat material och appar från andra leverantörer går att styra https://www.tele2.se/tv/tv-hub . Tv Bas HD ger er även tillgång till stremingtjänsten Tele2 Play vilket innebär att det går att se tv-kanalerna som ingår i Tv Bas HD var som helst i Europa.

 

Öppning av poolen

Tidigare gick styrelsen ut med information om att poolen skulle kunna öppnas lördagen den 28 maj men då poolens kemiska värden behöver stabiliseras samt att vädret inte är sol- och badväder så kommer poolens öppnande att flyttas fram en vecka, till lördagen den 4 juni.

Är du intresserad av att hjälpa till i poolgruppen och att se till att poolen kan hålla öppet så kontaktar du styrelsen på

 

Kontaktuppgifter till dig som medlem

Styrelsen skickar regelbundet ut information via mail till alla medlemmar. Se till att vi har rätt mailadress till dig. Maila styrelsen om du byter mailadress eller inte får några nyhetsbrev. Du mailar till . Vi vet också att styrelsens mail ibland hamnar i skräpposten så ta gärna för vana att titta där om du kontaktar styrelsen. Då missar du inte någon information från föreningen eller svar från styrelsen.