Nyheter

Nu är det dags för höststädning av garaget. Detta sker tisdagen den 20 oktober mellan klockan 11.00-15.00.

Vänligen flytta ut bilar, motorcyklar och annat som förvaras i garaget under denna tid så att vi kan få ett så rent garage som möjligt.

 

Container för grovsopor tillgänglig den 2-5 oktober

Föreningen har hyrt in en container den 2-5 oktober för insamling av grovsopor. Containern kommer ställas vid entrén till föreningen. I containern får enbart återvinningsbara grovsopor slängas.

Följande får INTE slängas;

 

·       Elektronikavfall – apparater som går på sladd eller batteri

·       Kylmöbler

·       Termometrar, barometrar, reläer och annat som innehåller kvicksilver

·       Lysrör, lågenergilampor

·       Bekämpningsmedel

·       Frätande ämnen

·       Färgrester, lösningsmedel och lim

·       Asbest

·       Explosivt avfall

·       Stoft och aska

·       Riskavfall

·       Oljor

·       Batterier

·       Bildäck

Ny portkod

Onsdagen den 23 september byter vi kod till entrédörrarna. Information om den nya koden kommer i brevlådorna under vecka 38. Har du inte fått den nya koden hör du av dig till styrelsen. 

 

Årsmöte tisdagen den 8 december klockan 18.00

Boka in tisdagen den 8 december klockan 18.00 för årsmöte i Brf Bromma Tracks. Årsmötet kommer äga rum i Kyrkan vid Brommaplan.

 Till årsmötet har alla medlemmar rätt att väcka förslag. Önskar ni få ett förslag behandlat på årsmötet måste förslaget vara inlämnat till styrelsen senast oktober månads utgång. Förslag mailas till styrelsen på eller lämnas i föreningens postfack på Klädesvägen 42.

 

Kandidater till styrelsen

Har du förslag på kandidater till styrelsen ska dessa lämnas till valberedningen på mail senast den 31 oktober.

 Valberedningen önskar också kandidater till valberedningen för den kommande perioden.

 

Poolen stänger för säsongen

Det kommer vara fint väder de kommande dagarna varför poolen kommer ha öppet måndag-onsdag nästa vecka (14-16 september). I slutet av veckan stänger vi poolen för denna säsong.

 

Gräsmattan öppnar igen

Gräsmattan som varit avstängd för att återhämta sig kommer nu öppna igen. Vi ber medlemmar respektera ordningen att inte förvara saker permanent på gräsmattan. Både för att gräsmattan ska kunna fortsätta vara grön och fin även kommande säsong men också för att de som sköter vår innergård ska kunna klippa gräsmattan ordentligt. 

 

Säkerställ att vi har rätt mailadress till dig

Styrelsen skickar regelbundet ut information via mail till alla medlemmar. Se till att vi har rätt mailadress till dig. Maila styrelsen om du byter mailadress eller inte får några nyhetsbrev. Du mailar till . Vi vet också att styrelsens mail ibland hamnar i skräpposten så ta gärna för vana att titta där om du kontaktar styrelsen. Då missar du inte någon information från föreningen eller svar från styrelsen.

 

Föreningens hemsida

Besök gärna föreningens hemsida www.brfbrommatracks.se. Där kan du ta del av information om föreningen samt boka övernattningslägenheten. På facebook finns också en grupp för ”Grannarna På Klädesvägen”.  Om du inte redan är medlem i gruppen så uppmanar vi alla medlemmar att gå med för att diskutera med föreningens övriga medlemmar och snabbt ta del av nyheter och information.

 

Genomförande av obligatorisk ventilationskontroll (OVK)

Den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK) har flyttats fram till veckorna 38-39. Det kommer genomföras mätningar i samtliga lägenheter varför ni behöver vara hemma eller ha dörren i serviceläge. Särskild avisering om vilken dag mätning sker i respektive lägenhet kommer att ske.

 

Det har varit en varm sommar och innergården har varit väl utnyttjad av medlemmar under hela sommaren. Det är givetvis väldigt roligt att innergården är uppskattad och används. Däremot så har ni säkert uppmärksammat att gräset har tagit skada varför föreningen kommer behöva vidta åtgärder för att låta gräset återhämta sig. Från och med idag lördagen den 22 augusti är det inte tillåtet att vistas på den stora gräsytan. Detta för att föreningen ska så nytt gräs, genomföra mer regelbunden bevattning och låta gräset återhämta sig.  Styrelsen återkommer med information om när gräsmattan har återhämtat sig.