Nyheter

Nyhetsbrev Januari 2022

Var granar ska slängas

Snart är det tjugondag Knut och då kastas enligt traditionen granen ut. Granen ska dock inte kastas ut på vår innergård eller någon annanstans på föreningens mark. Den ska heller inte i kastas i återvinningsrummet.

Granar lämnas vid Bromma återvinningsstation på Linta Gårdsväg 16 eller vid de särskilda graninsamlingar som anordnas vissa dagar och tider runt om i Stockholm. Närmaste ställe för oss är vid T-banan i Abrahamsberg där insamling sker följande tider;

lördag 8 januari, kl. 13.30-14.30

söndag 9 januari, kl. 13.30-14.30

lördag 22 januari, kl. 13.30-14.30

söndag 23 januari, kl. 13.30-14.30

 

Böter för ringa nedskräpning

Från och med årsskiftet är det straffbart att skräpa ner med till exempel en cigarettfimp, snus eller ett tuggummi. Straffet för ringa nedskräpningsförseelse är 800 kr i penningböter. Detta gäller även föreningens mark där skräp, cigarettfimpar och använt snus inte får kastas.

Styrelsen påminner också om att det INTE är tillåtet att röka på innergården eller i portarna till vår fastighet.

 

Säkerställ att vi har rätt mailadress till dig

Styrelsen skickar regelbundet ut information via mail till alla medlemmar. Se till att vi har rätt mailadress till dig. Maila styrelsen om du byter mailadress eller inte får några nyhetsbrev. Du mailar till . Vi vet också att styrelsens mail ibland hamnar i skräpposten så ta gärna för vana att titta där om du kontaktar styrelsen. Då missar du inte någon information från föreningen eller svar från styrelsen.