Nyheter

Nytt digitalt bokningsystem för tvättstugan från och med den 16 november

Från och med måndagen den 16 november har föreningen ett digitalt bokningssystem för tvättstugan. Bokning sker via Aptusportal på samma sätt som bokning för gemensamhetslokalen. Man använder sitt lägenhetsnummer (fem siffror) för att logga in, både som användarnamn och som lösenord.  Du använder samma bricka som du använder till återvinningsrummet för att komma in i tvättstugan. 

 

Länk till bokning:

https://brommatracks.aptustotal.se/aptusportal/

 

Välj därefter ”Tvätt”.

 

Systemet kommer att användas för bokningar av tvättid från och med måndag 16 november. Har du bokat tvättid efter detta datum via bokningstavlan vid tvättstugan behöver du snarast boka samma tidpunkt i det digitala systemet. Måndag den 16 november kommer dessutom bokningstavlan att tas ned. Bokningscylindrar kan hämtas fram tills dess.

 

Under några veckor kommer man dock in i tvättstugan med både nyckelbricka och nyckel. Låset kommer dock att avlägsnas och enbart bricka ska användas.

 

Bokningen gäller tre timmar med en extra halvtimme för torkning t.ex. bokad tvättid 10-13 ger en tid för tillgång till tvättstugan 10-13.30. Detta innebär också att den som bokat passet innan din bokade tid har rätt att nyttja torkskåpet en halvtimme in på den bokade tiden.    

 

Har ni frågor har gärna av er till styrelsen.

 

Med vänliga hälsningar

 

Styrelsen