Nyheter

Nyhetsbrev - September 2020

Ny portkod

Onsdagen den 23 september byter vi kod till entrédörrarna. Information om den nya koden kommer i brevlådorna under vecka 38. Har du inte fått den nya koden hör du av dig till styrelsen. 

 

Årsmöte tisdagen den 8 december klockan 18.00

Boka in tisdagen den 8 december klockan 18.00 för årsmöte i Brf Bromma Tracks. Årsmötet kommer äga rum i Kyrkan vid Brommaplan.

 Till årsmötet har alla medlemmar rätt att väcka förslag. Önskar ni få ett förslag behandlat på årsmötet måste förslaget vara inlämnat till styrelsen senast oktober månads utgång. Förslag mailas till styrelsen på eller lämnas i föreningens postfack på Klädesvägen 42.

 

Kandidater till styrelsen

Har du förslag på kandidater till styrelsen ska dessa lämnas till valberedningen på mail senast den 31 oktober.

 Valberedningen önskar också kandidater till valberedningen för den kommande perioden.

 

Poolen stänger för säsongen

Det kommer vara fint väder de kommande dagarna varför poolen kommer ha öppet måndag-onsdag nästa vecka (14-16 september). I slutet av veckan stänger vi poolen för denna säsong.

 

Gräsmattan öppnar igen

Gräsmattan som varit avstängd för att återhämta sig kommer nu öppna igen. Vi ber medlemmar respektera ordningen att inte förvara saker permanent på gräsmattan. Både för att gräsmattan ska kunna fortsätta vara grön och fin även kommande säsong men också för att de som sköter vår innergård ska kunna klippa gräsmattan ordentligt. 

 

Säkerställ att vi har rätt mailadress till dig

Styrelsen skickar regelbundet ut information via mail till alla medlemmar. Se till att vi har rätt mailadress till dig. Maila styrelsen om du byter mailadress eller inte får några nyhetsbrev. Du mailar till . Vi vet också att styrelsens mail ibland hamnar i skräpposten så ta gärna för vana att titta där om du kontaktar styrelsen. Då missar du inte någon information från föreningen eller svar från styrelsen.

 

Föreningens hemsida

Besök gärna föreningens hemsida www.brfbrommatracks.se. Där kan du ta del av information om föreningen samt boka övernattningslägenheten. På facebook finns också en grupp för ”Grannarna På Klädesvägen”.  Om du inte redan är medlem i gruppen så uppmanar vi alla medlemmar att gå med för att diskutera med föreningens övriga medlemmar och snabbt ta del av nyheter och information.