Nyheter

Som vi tidigare informerat om har föreningen tecknat ett nytt gruppavtal med Tele2 för bredband, telefoni och TV.

Gruppavtalet börjar gälla från 2022-10-01 och ger medlemmar i Brf Bromma Tracks rabatter på tjänster från Tele2.

För att kunna använda tjänsterna i det nya gruppavtalet behöver du göra en beställning. Kontakta Tele2 på Kundservice för gruppavtal på telefon 0775-17 17 20 så hjälper de dig. När gruppavtalet är giltigt kan du som boende också beställa dina tjänster på tele2.se/gruppavtal.

Det nya gruppavtalen innebär att varje hushåll i föreningen får tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler som ingår i TV Bas. Läs här mer om vilka kanaler som ingår i TV Bas.

I Gruppavtalet ingår också en digital-tv-mottagare. Behöver du ett Syskonabonnemang för digital-tv på en annan tv?
Passa då på att beställa det samtidigt. Vill du teckna ett större tv-abonnemang får du förstås rabatt.

Ett privatabonnemang på Bredband 1000 (500-1000 Mbit/s) ingår där du kan streama film och musik, spela onlinespel, göra
nedladdningar, skicka filer och ha flera datorer, mobiler och spelkonsoler uppkopplade hemma samtidigt. En trådlös router ingår för bredband och telefoni.

Du betalar inget till Tele2 för ovanstående bredbandstjänst, den ingår i avgiften till föreningen.

Telefoni Bas ingår utan abonnemangsavgift. Du betalar endast för de samtal du ringer. Ringer du mycket kan du lägga till
Telefoni Plus eller Telefoni Max mot en extra kostnad, som ger dig en lägre minutavgift på dina samtal. Mer information
finns på www.tele2.se.

Tack vare gruppavtalet rabatteras ett abonnemang per tjänst och hushåll. Efter beställning får du abonnemang, service
och support precis som enskilt betalande kunder och därför tecknas individuella avtal mellan dig och Tele2. Du har
tillgång till dina Gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan föreningen och Tele2
gäller.

Normal leveranstid efter att Tele2 har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök tele2.se.

Är du redan kund hos Tele2?
I de flesta fall får du en rabatt på ditt befintliga abonnemang på motsvarande tjänst.

Kontakta Tele2 om du har några frågor. Du når deras Kundservice via chatt eller på telefon 0775-17 17 20, med öppettider
vardagar 08.00-19.00 och lördagar 09.00-15.00

På plats nummer tre i garaget erbjuder föreningen möjlighet till elbilsladdning genom appen Monta. Monta finns att ladda ned på Apple Store och Google play.

Platsen har upprättats för att medlemmar och deras gäster ska kunna ladda sina elbilar/hybrider i garaget. Då platsen inte ska ses som långtidsparkering tas en avgift om 40 kr/timmen ut om bilen står kvar på platsen 30 minuter efter att den laddats fullt. Endast bilar med pågående laddning får stå på platsen.

Priserna för att ladda bilen på laddplatsen i föreningens garage är 3 kr / kWh + adminstrativa avgifter (5 kr i fast avgift samt 1 kr / h för parkeringen).

Vid frågor om laddplatsen eller laddning vänligen kontakta styrelsen.

Vid problem som uppstår vid användningen av laddplatsen vänligen kontakta monta kundservice genom montas app eller https://monta.com/se/kontakt/

Stockholm Exergi har ett planerat avbrott av fjärrvärmen i Äppelviken, Ålsten, Stora Mossen, Traneberg, Åkeshov, Åkeslund, Olovslund, Nockeby, Riksby och Ulvsunda den 22 juni mellan 02:00-03:00 för felsökning av en misstänkt läcka på fjärrvärmenätet.

För mer information besök www.stockholmexergi.se/avbrott  

I P-hus Brommaplan på Klädesvägen 15 kommer alla under sommaren kunna ta del av konstutställningar, utomhusbio och mycket mer. Konsten är skapad av allt från etablerade till nya konstnärer, barn såsom vuxna. Runt om den råa betongen i parkeringshuset kommer verk projiceras med skarpa projektorer.

"Vardagsrummet" kommer under sommaren erbjuda spännande aktiviteter. Du kommer kunna ta del av allt från livemusik och utomhusbio till cirkus och art performance. Håll utkik på @vardagsrumsverket på Facebook eller följ dem på Instagram (@vardagsrumsverket) för kommande uppdateringar.

Två premiärdatum:
• Biopremiär den 15:e juni kl. 14: Världens värsta människa
• Vernissage med livemusik den 17:e juni med drop in kl. 14-17.

Alla medlemmar i Brf Bromma Tracks är inbjudna till invigningen av Vardagsrummet fredagen 17e juni klockan 15.30.

Schemat för dagen ser ut såhär:
- Vernissage i Digitala salongen (p-huset på klädesvägen) med drop in mellan 14-17.
- Vardagsrummet invigs officiellt kl 15.30 av Johan Paccamonti, stadsdelsnämndens ordförande i Bromma (M).
- Strax efter 15.30 går jazztrion CP3 på och spelar i tonerna av Monica Z fram till 17.
- Under dagen bjuder vi på alkoholfritt mousserande samt enklare tilltugg.

https://www.stockholmparkering.se/aktuellt/nyheter/konst-och-event-i-p-hus-brommaplan/

Nytt elpris

Mot bakgrund av de högre elpriserna behöver styrelsen justera det elpris som föreningen debiterar bostadsrättsinnehavarna. Från och med 1 juni kommer elpriset som debiteras medlemmarna vara 1,30 kronor/kWh vilket är en höjning med 0,20 kronor per kWh.

Det är alltid svårt att jämföra elkostnader men baserat på statistik från SCB som avser 2021 betalar de flesta hushåll ett elpris på 1,75-2,67 kronor per kWh så föreningen har fortfarande en låg elkostnad.

 

Förnyat bredbandsavtal

Föreningen har förnyat gruppavtalet för bredband och telefoni med Tele2.  Priset är oförändrat och från och med 2022-10-01 ingår TV Bas HD som innehåller betydligt fler kanaler än vad vi har idag samt visar alla kanalerna i HD. Därtill rabatterar Tv Bas HD de medlemmar som har ännu större tv-abonnemang (ex. Tv Silver Flex och Tv Guld)

Tjänsten erbjuds med en vanlig tv-box (den som vi har idag) eller med en Tv Hub som är Tele2 senaste tv-box. Tv Hub innehåller betydligt fler funktioner än en vanlig digital-tv-box och kan närmast liknas vid en Apple-Tv där både streamat material och appar från andra leverantörer går att styra https://www.tele2.se/tv/tv-hub . Tv Bas HD ger er även tillgång till stremingtjänsten Tele2 Play vilket innebär att det går att se tv-kanalerna som ingår i Tv Bas HD var som helst i Europa.

 

Öppning av poolen

Tidigare gick styrelsen ut med information om att poolen skulle kunna öppnas lördagen den 28 maj men då poolens kemiska värden behöver stabiliseras samt att vädret inte är sol- och badväder så kommer poolens öppnande att flyttas fram en vecka, till lördagen den 4 juni.

Är du intresserad av att hjälpa till i poolgruppen och att se till att poolen kan hålla öppet så kontaktar du styrelsen på

 

Kontaktuppgifter till dig som medlem

Styrelsen skickar regelbundet ut information via mail till alla medlemmar. Se till att vi har rätt mailadress till dig. Maila styrelsen om du byter mailadress eller inte får några nyhetsbrev. Du mailar till . Vi vet också att styrelsens mail ibland hamnar i skräpposten så ta gärna för vana att titta där om du kontaktar styrelsen. Då missar du inte någon information från föreningen eller svar från styrelsen.